Recent Activity

Activity stream for all registered members at Mazdaspeeds.org, The New Era in Mazdaspeed, CX-7 & Ecoboost Forums!.

  1. gotovato liked Al3xRats's post in the thread Al3xRats AutoX Thread.

    So August 10th I did something a little different and gave an actual road course a shot A buddy and I drove up to the South Jersey...

    upload_2019-8-18_21-44-34.png upload_2019-8-18_21-44-44.png Aug 18, 2019 at 10:18 PM
  2. Al3xRats attached a file to the thread Al3xRats AutoX Thread.

    So August 10th I did something a little different and gave an actual road course a shot A buddy and I drove up to the South Jersey...

    upload_2019-8-18_21-44-34.png upload_2019-8-18_21-44-44.png Aug 18, 2019 at 9:44 PM
  3. Enki replied to the thread Fuel pump?.

    What's the backstory here anyways? It's unclear what's going on from the OP.

    Aug 18, 2019 at 9:05 PM
  4. Enki replied to the thread Fuel pump?.

    In that case O2 sensors might be fine, might be injectors or spark plugs or wiring in general. I'd pull the TMIC, battery, and ECU to be...

    Aug 18, 2019 at 9:03 PM
  5. AboveAverageJoe. replied to the thread Fuel pump?.

    A little but it's still rough. It did run longer. If you watch the video, that's with the O2's disconnected.

    Aug 18, 2019 at 9:01 PM
  6. Enki replied to the thread Fuel pump?.

    Is it running smoother with the sensors unplugged?

    Aug 18, 2019 at 8:52 PM
  7. AboveAverageJoe. replied to the thread Fuel pump?.

    Enki, I hope that it's that simple.

    Aug 18, 2019 at 8:43 PM
  8. AboveAverageJoe. replied to the thread Fuel pump?.

    [MEDIA]

    Aug 18, 2019 at 8:42 PM
  9. Enki replied to the thread Fuel pump?.

    Datalog won't matter much; your O2 sensors are fucked most likely.

    Aug 18, 2019 at 8:30 PM
  10. AboveAverageJoe. attached a file to the thread Fuel pump?.

    Unhooked the O2's and the car ran alot longer. I cleared the P0304 code before I started but it did throw a P0300 and a U2064 code...

    Aug 18, 2019 at 8:16 PM
  11. AboveAverageJoe. liked Enki's post in the thread Fuel pump?.

    Doesn't matter, it's a test to see if it's going to stay running. Only disconnect them with the car completely off, though.

    Aug 18, 2019 at 12:43 PM
  12. Enki replied to the thread Fuel pump?.

    Doesn't matter, it's a test to see if it's going to stay running. Only disconnect them with the car completely off, though.

    Aug 18, 2019 at 11:15 AM
  13. AboveAverageJoe. replied to the thread Fuel pump?.

    Enki, should I disconnect the O2 sensors when I'm logging data or before I start logging? I will add/eliminate the items you posted....

    Aug 18, 2019 at 10:51 AM
Loading...