GB Remanufacturing (Rock Auto) fuel injector rebuild kit

Discussion in 'Mazdaspeeds.org Official Parts Reviews Section' started by _Mazdarati, Jan 10, 2019.

Watchers:
16 users.
  1. StreetSpeed6

    StreetSpeed6 Diesel Slayer Silver Member

    Joined:
    Mar 1, 2018
    Posts:
    719
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +491 / -0
    Came across this thread and figured I would add that I used this kit on my motor build and have had zero issues with them. Im over 20k miles on my built motor. Also, I sent the injectors in with the new oring kits and they installed them instead of me having to at no charge. Might save some people the headache as well im sure.
     
    StreetSpeed6, via a mobile device, May 6, 2021
    #41
  2. Alden

    Alden Greenie Member

    Joined:
    May 3, 2020
    Posts:
    21
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Sudbury Ontario, Canada
    Ratings:
    +5 / -0
    I thought i fixed my issue, but the car is still misfiring on cold starts, starting to drive me nuts. To make matters worse, now when the car is driven before it reaches operating temps, it seems like its choking big time. For example, I'll be in 3rd gear, light throttle, and the car seems like someones cutting the power for a split second over and over. Pretty annoyed at this point with this thing.
     
  3. JohnnyTightlips

    JohnnyTightlips Platinum Member

    Joined:
    May 12, 2016
    Posts:
    1,320
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Iowa
    Ratings:
    +1,967 / -0
    My car runs pretty rough on cold starts if I try and hoon at all. I am sure it is tune related and the JMF with no vtcs. As soon as it gets over 130 temp it is nice to drive again. I have not tried to mess with it as I should not really be beating on it until it is warm. I did notice when I unplugged my maf "accidently" it ran really nice on cold starts. Mine will chug and seems to have no idea what it is doing when it is cold cold if I try and get into the throttle very hard.
     
    • Like Like x 1
  4. Easter Bunny

    Easter Bunny Professional Engineer Platinum Member

    Joined:
    Feb 11, 2016
    Posts:
    1,645
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Earth
    Ratings:
    +2,173 / -13
    That's a good point do you have the intake manifold flappers removed? That can cause issues on startup supposedly pressing the gas a little to get the ECU to skip the cold start procedure helps
     
    Easter Bunny, via a mobile device, Jun 8, 2021
    #44
  5. StreetSpeed6

    StreetSpeed6 Diesel Slayer Silver Member

    Joined:
    Mar 1, 2018
    Posts:
    719
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +491 / -0
    Vtcs delete causes the cold start to be rough. Are you stock motor? My built motor doesn't run good at all until about 120+ and 140+ is when it runs normal basically. Have you checked compression?
     
    StreetSpeed6, via a mobile device, Jun 8, 2021
    #45
  6. Awafrican

    Awafrican Moderator Gold Member

    Joined:
    Feb 11, 2016
    Posts:
    2,299
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Canada
    Ratings:
    +1,734 / -5
    • Like Like x 1
  7. Alden

    Alden Greenie Member

    Joined:
    May 3, 2020
    Posts:
    21
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Sudbury Ontario, Canada
    Ratings:
    +5 / -0
    Nope, they're still there. And yea, that's what I've been doing for the last year lol always trying to avoid the cold starts, but I miss that loud cold start!

    I dont have a Vtcs delete, stock motor, and compression checked out good across the board, however I didn't do a leak down test.

    My apologies, I'll move over there!
    Cheers!
     
    • Like Like x 1

Share This Page

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)